|
|
Sukurtos temos: 161 Diskusijose pasisake: 2751
2008-12-01 12:51
Uždegėte savo kalbomis apie darbelius ir pasiruošimą Kalėdoms
pristatau keletą iš jų - ką nuveikėme per savaitgalį
1. Koridoriuje kabojo tokia štai vasarinė girlianda
Taigi, nusprendėme pasidaryti kalėdinę
Jums reikės Jyske nusipirkite šluosčių, kurios visiškai netinka buities darbams, tačiau puikiai tiks darbeliams standaus popieriaus, pieštuko, žirklių, siūlo ir adatos.
Taip pat gali prireikti klijų, blizgių klijų, kitokių blizgučių, druskos - viskas priklauso nuo jūsų fantazijos, poreikių ir turimų resursų
2. Reikia išpiešti norimus trafaretus ant norimos spalvos audinio.
3. Gaunate štai tokius trafaretus.
4. Eglutes galite papuošti kitos spalvos iškirptais žaisliukais. Tam jums reikės tik paprastų klijų.
5. Žvaigždutes galite paįvairinti blizgiais klijais
6. Varpelius galite papuošti taip: patepti klijais ir pavolioti druskoje - atrodo, kaip padengta šerkšnu ar sniegu.
7. Gaunate štai tokių įvairiausių formelių, kurias suformuokite į norimas ir norimo ilgio girliandas. Susiūkite formeles siūlų ir užkabinkite norimoje vietoje.
8. Mūsų atrodo štai taip O kaip atrodo jūsiškės?
Patarimas: Puoškite trafaretus iš abiejų pusių, nes jie sukinėjasi
Paskutinį kartą redagavo: Giedre (2008-12-01 12:54)
Kaip įsikelti nuotrauką ir kiti klausimai
|
| |
|
| |
|
|
2008-12-01 12:57
Aromaterapija Jūsų namams
Labai paprasta ir miela
Jums reikės: apelsino, gvazdikėlių, vielutės, jei apelsiną kabinsite.
Štai taip atrodo apkaišytas apelsinas
|
| |
|
|
2008-12-01 13:00
Jei valgote DAUG apelsinų - saugokite jų žieves!!! Mes mėgstame pasidaryti štai tokias rožes.
Lupkite aplesino žievę aplink, kad ji būtų kuo ilgesnė ir palikite apelsino kotelio vieta platesnę - kaip platformą.
Tada imkite siaurąją dalį ir sukite kaip kad sukate kaspinus ar juosteles tarp dviejų pirštų, na o ant galo "uždėkite" apelsino kepurėlę - tą vadinamąją platformą
|
| |
|
|
2008-12-01 13:04
Kalėdinė atvirutė.
Reikės: piešimo storesnio popieriaus, guašo, vatos (sniegui), tampomo popieriaus girliandoms, užuolaidų skiautės (užuolaidoms), kitokio įvairaus popieriaus (pagal jūsų fantaziją)
Pagrindinis puslapis atrodo štai taip: - kaip langas, pro kurį galima žvilgtelėti į vidų
Atvertus matosi papuoštas kambarys
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 39 Diskusijose pasisake: 350
2008-12-01 15:52
sauniai pasidarbavot tikrai liezuvis atvepo.
o as visa savaitgali su karoliais zaidziau ir lanksciau po kauna, kad gauti tokiu, o ne kitokiu 
p.s. tuos sluostes labai tinkamos dulkem valyti, kai jas sudrekini, dulkes prie ju prilimpa valant, o nuo paprastu skarmaliuku, buna, kad valant krenta atgal ant pavirsiaus.
Paskutinį kartą redagavo: wioleta (2008-12-01 15:55)
www.wioleta.projektas.lt
|
| |
|
|
2008-12-01 16:44
Neeeežinau, jos man po pirmo valymo smirdėti pradeda 
Aš perku kitokias namų ruošai - kur keturios supakuotos ("stebuklingi skuduriukai" langams, dulkėms, kompui, telikui ir dar kažkokiam paviršiui)
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 21
2008-12-01 17:36
Giedre, kokio amžiaus jūsų dukrelė , kad ją taip pat reikia vesti į mokylėlę?
koks sutapimas, kad jūsų darbelius esu ir darius.Tik daug seniau, kai sūnus buvo gal 2,5 m. Atsimenu, kaip man buvo smagu daryti , o paskui kabinti virš virtuvės lango. Girlianda atstojo užuolaidą. Reiks ištraukus ją nufotografuoti. Apelsiną ruošiau sūnaus krikštatėviams, kai buvo sūnaus gimtadienyje . Darbelių knygoje mačiau ir įgyvendinau, tik pamenu rankas labai skaudėjo. Sudėliojau iš gvazdikėlių mėnulio formą ir saulės.
|
| |
|
|
2008-12-01 18:11
Mano berniukui - 7 metai, mergaitei - 9 metai
Bet mums labai smagu terliotis kartu prieš įvairias šventes Kažkaip suartina tokie dalykai
Be to, aš ir nesakau, kad čia mano asmeninė kūryba: daug ką pamatom žurnaliukuose, išgirstame seminaruose, užsiėmimuose ir bandome tai pritaikyti bei pagaminti namuose Juk smagu
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 25 Diskusijose pasisake: 3423
2008-12-01 18:19
labai grazus darbeliai,nu tikrai issiziojau kaip pamaciau,as siaip tokiem dalykam neturiu tos kaip sakoma meno gysleles,bet kai pamatai tokius darbelius tai taip ir knieti kazka sukurti grazaus,jei kada neturesiu ka veikt tai butinai kazka tokio reikes pasidaryt,tai nors laikas neveltui bus praleistas,aciu Giedre 

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 168 Diskusijose pasisake: 6778
2008-12-01 19:01
Na Giesre tikra fantastika, per i6eigines su ma=iuke darysim tavo si8lomus darbelius.

Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 6 Diskusijose pasisake: 1652
2008-12-01 20:00
Labai grazus darbeliai
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 2 Diskusijose pasisake: 84
2008-12-01 20:28
tikrai labai labai grazus Giedres parodyti darbeliai 

|
| |
|
|
2008-12-02 10:33
Jūs ne mane girkite Jūs geriau parodykite, ką pačios namuose veikiate
Bet vis tiek - labai ačiū 
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 39 Diskusijose pasisake: 350
2008-12-03 18:49
as padariau ZIEMINUKA. jis pas mus atejo su ziema ir dabar kartu laukia kaledu
www.wioleta.projektas.lt
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 86 Diskusijose pasisake: 13826
2009-10-29 07:55
Saunus darbeliai.gera ideja su girlianda.man ji labai patiko.nepazadu,bet stengsiuosi pasigaminti

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 86 Diskusijose pasisake: 13826
2009-10-30 07:50
na,ka.pradzia jau yra.vakar nusipirkau tu pasluosciu.tik idomu,kada as prisiruosiu jas pradeti

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 15 Diskusijose pasisake: 2702
2009-11-28 22:14
Kaledos jau ant noses
pasidalinkim idejomis kaip puosimes siais metais namus
as mastau gaudau idejas bet dar nieko konkretaus nesugalvojau, gal turit jus minciu?

http://muzospalyteta.edicypages.com/lt myliu rankdarbius
|
| |
|
|
2009-11-29 18:50
na mamytes darbstuolytes, kur jusu idejos ?negi nelaukiat kaledu?
as jau turiu ideju, tik kad technines kliutis pas mane negaliu ikelt foto kai panaikinsiu kliutis butinai parodysiu

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 33 Diskusijose pasisake: 7012
2009-11-30 11:02
turiu viena idomia girlianda,idesiu parodyt jinai ne mano daryta o pirkta bet ja pasigaminti juoku darbas istikruju,ir savo tiskia man tokia grazi tik kad nesugalvoju kur ja pakabinti,siandien langus puosiu eglute pas mus jau papuosta
|
| |
|
|
2009-12-02 21:36
niu ateja, kur tavo girlianda?
o stai ir as jau keleta dalykeliu parodysiu

|
| |