Jei norite diskutuoti, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti

2

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 19

2009-11-10 22:00

kas dar ka galetu pasakyti apie sia produkcija? o gal turite klausimu? prasom rasykite cia, bandysime viska issiaiskinti

Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 659

2009-11-23 20:20

naudoju vitamina c, siuo metu jis nepakeiciamas,

ugis 154cm

2009-11-23 21:22

vitaminas c jega. sia saviate uzsakysiu vit.c ir cesnako. baisu kas darosi aplinkui, reikia apsaugos

2009-11-24 21:47

gal kam ko reikia? darau uzsakyma rytoj

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 11

2009-12-21 13:21

Mano šeima geria GNLD papildus . Sveikatėlė tikrai geresnė, dar nesirgom!!! Tfu tfu tfu...

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1

2009-12-29 20:10

MedShop.lt dėkoja Jums kad buvote su mumis 2009 metais ir norėtume palinkėti juos sveikai ir linksmai palydėti. O taip pat linkime būti svekiems ir trykštančiais jegomis visus ateinančius metus!

Kalėdų proga noretume Jums padovanoti nuolaidų kuponą su kuriuo gausite -10% nuolaidą savo pirkiniams. Paprasčiausiai užsisakinejant prekes, krepšelyje įveskite kupono kodą: kaledos2009 .

Gruodžio mėnesį mes patobulinome medshop.lt atsiskaitymų sistema, dabar už prekes galite atsiskaityti netik elektronine bankininkyste, bet ir maxima kasose, spaudos kioskose ir kitais būdais. Taip pat prekės siuntimas dabar Jums kainuos tik 6Lt.
Laukiame Jūsų sugryžtant ir 2010 metais, kur mes Jus pasitiksime netik su gera nuotaika, bet ir kitais metais pradėsiančiu veikti forumu, kur galėsite netik pasidalinti savo patirtimi apie GNLD, bet ir užduoti klausimus į kuriuos atsakys netik forumiečiai, bet ir forume konsultuojantys gydytojai.

Ačių kad esate su mumis

MEDSHOP.LT - GNLD distributorius Lietuvoje Nr1.

www.medshop.lt - skype: medshop.lt - telefonas +370 643 98887 - info@medshop.lt

2009-12-29 22:22

pati vartoju ir esu patenkinta GNLD produktais  negeda kitiems pasiulyti gera produkta. kas susidomejo, rasykite man, esu is Klaipedos.

Sukurtos temos: 5   Diskusijose pasisake: 24

2010-01-10 12:55

As jau metai laiko vartoju GNLD produktus.... ir si menesi renku uzsakymus... esu is Siauliu krasto, jei ko norite, maloniai rpasom

2010-01-12 20:55

jau metai laiko a6 vartoju ir naudoju GNLD ir esu patenkinta.... ir jei kas nori pasirupinit svariais namais ir naudoti priemones kurios nealergizuoja, tirai verta rinktis GNLD.... vitaminu pagalba tie sau, tiek vaikams pastiprinau organizma

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 90

2010-02-21 19:00

Sveikos gal kas naudojate GNLD firmos produkcija, kokios nuomonės apie ja. Sakoma kad tai priemonės ir maisto papildai iš naturaliu medžiagu.

2010-02-21 19:10

na va pražiopsojau, nemačiau kad jau tokia tema yra , kuriau iš naujo

2010-02-25 13:51

produktai tikrai puikus. tiek papildai, namu bei kuno prieziuros priemones  mano mazoji tai alpsta del vaikisku vitaminu, kaip saldainius valgo. tfu tfu tfu nesirgom sia ziema, tik lengva sloga, kuri tetruko kelias dienas

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 3

2010-03-02 22:14

Mes su seima jau daugiau nei puse metu naudojame GNLD produkcija. Turim didele patirti, nes labai daug domejuomes visais produktais. Daug skaitem ir tebeskaitom. Jau daug zmoniu savo kailiu, iskaitant mus isbande siuos produktus. Ir be galo turim daug pavizdziu kas kam padeje. Esam labai patenkinti tiek kompanija tiek ju produkcija. Jei domintu ka issamiau papasakoti maloniai prasom. Esam is Kauno bet dirbam visoj Lietuvoj.

2010-03-03 08:43

o jus esate išbande naujaji produkta ''acidophilus plus''

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 3

2010-03-08 09:36

Pati juokiuosi ir skaitau. Kai greit rasau tai ne visad tikrinu po to. dabar ziuriu, kad privelus klaidu zinutes rasydama. Na vis per ta skubejima. Del acodophilus tai taip esam jau isbande ir efektas pasijuto. Labai gerai kas turi problemu su zarnynu.  O ypac po antibiotiku.

Labai daug geru produktu yra Amerikos rinkoj. Na patys siuntemes vikams Vita -Guard. Ten visi flavonoidai ir carotenoidai sudeti. Ko vaikas negali sukramtyti tai Vita-Guard padarytas vaikams kramtomos tabletes. Na jei kas noretu padetumem gauti. Ir siaip ten labai jau daug ir geru produktu. Jei kas ka domintu rasykit asmenine zinute, nes temis nelabai seku.

2010-03-31 06:56

eitulis 2010 03 03    

o jus esate išbande naujaji produkta ''acidophilus plus''

Šiuo metu aš pati geriu šias "bakterijas". Pakolkas poveikis nedidelis, nes neseniai vartoju. Bet apie GNLD produktus mano nuomone dar nesikeitė- tai numeris 1 mano šeimos vaistinėlėj. Jei kas norėtų pabandyti, rašykit man asmeninę žinutę. 

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 12

2010-06-07 00:25

Dar taip užsislaptinusios įmonės neteko sutikti, kad jokios informacijos nebūtų Wikipedijoje

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 2

2011-03-07 10:11

Sveiki,gavau dovanu GNLD formula IV PLIUS,o ten dvieju rusiu tabletes ,tai kuria kada gerti reikia????

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1

2011-09-19 00:31

Sveikutes. Ar yra kas platina GNLD produktus is Siauliu ar Siauliu rajono? Noretume uzsisakyti pas ka nors. Pacios su mama platinom, taciau baigesi registracija ir nutarem jos nebetesti. Uzsakytume daugiau prekiu, gal net visas uzsakymas iseitu su nemokamu atvezimu. Parasykit jei kas platina, aciu :)

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 12

2011-10-13 19:52

kokios šalies ši kompanija? matau, kad rašote, kad produktai nekenksmingi aplinkai, bet tuo pačiu maisto papildai turėtų būti nekenksmingi žmogui. Taigi, ar turite ISO 22000 settifikatą, kuris įrodo, kad saugu valgyti.

2

Šiandien gimtadienius švenčia (159)
JUSTIN TERZONI