|
|
Sukurtos temos: 168 Diskusijose pasisake: 6777
2010-01-04 16:44
Sveiki, jau prikalbėjom gana daug ir gana naudingo pirmoje temukeje
Kėlione su vaiku lėktuvu
tesiam naudingus pokalbius, duodam naudingus ir reikalingus patarimus, dalinames naujenomis ir ispudžiais
Paskutinį kartą redagavo: Drugelis (2010-01-04 16:45)

Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.
|
| |
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 145
2010-01-04 19:12
sito menesio gale skrendam savaitei i egipta,sunui bus 1,m4men noriu paklaustu,kaip su maistu tokio amziaus vaikui,ar vezetes kazka papildomai ir taip kas reikalinga?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 168 Diskusijose pasisake: 6777
2010-01-04 21:42
Manyčiau gal kažkas pravers čia http://www.novaturas.lt/diskusijos/lofiversion/index.php/t1318.html

Vaikas visada gali išmokyti suaugusįjį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties,visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 2 Diskusijose pasisake: 514
2010-01-07 20:16
as cia gal busiu labai ne i tema, bet nenoriu del vieno klausimo kurti naujos temukes. turim tokia problemike, nupirkom vienam asmeniui lektuvo bilieta i anglija, ir dabar patys ant to laiko isvaziuojam i Lt, na tiesiog susidare tokia situacija kad niekaip negalim atideti. gal kas zinote ar galima pakeisti ta bilieta ant kito asmens? busiu labai dekinga uz pasisakymus

Žingsniuoju iš lėto, bet niekada nežengiu atgal.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 1
2010-01-07 20:26
Na mes kai turejom visai seimai nusipirke bilietus i airija, ir staiga atsirado man paciai sveikatos problemu, del kuriu norejom atidet arba perleist bilietus kitiems, suzinojom kad perrasyt bilietus kitiem ira brangiau negu nusipirkti naujus, lygiai taip pat ir su atidejimu, cia taip buvo pries 2metus, gal dabar kaskas pasikeite nezinau.
[url=http://www.mama.lt/liniuotes/vaikas/][img]http://mama.lt/Liniuotes/show/vaikas/5-
|
| |
|
|
2010-01-08 18:00
na taip sirdelee, tu teisi. kaip tik paziurejau internete kiek kainuotu pakeisti varda, tai 365 litai. keli bilietai iseina uz ta kaina nusipirkti. jauciu taip ir paliksim ta bilietuka nepanaudota, o ka daryt.

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 33 Diskusijose pasisake: 7012
2010-01-09 20:06
na taip kartais bilietai tiek nekainuoja kiek kainuoja vardo pakeitimas ar datos pakeitimas,na mes dabar skridom i lt ir atgal i norvegija,nezinojau kad negalima su savim imtis vaikui jogurtus kurie yra dvieju pusiu,pvz jogurtas vienam indelyje kitam dzemas iskart konfiskavo
|
| |
|
|
2010-01-09 23:59
o tai kodel jau jogurto negalima?
o gal kiekis per didelis uztai, nes kiek as zinau tai man atrodo daugiau nei 200 ml negalima. man taip buvo su veido kremu, buvo 200 ml dezute ir ateme

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 22 Diskusijose pasisake: 125
2010-01-25 14:37
sveikos mamytes, atsiprasau moderatoriu jeigu ne ten rasau, bet tokios temos neradau... mes isvykstam i olandija, gydyti vaikelio, ir norejau paklausti gal kas gali geros avialinijos patarti, kad su vaikeliu butu patogu ir aptarnavimas butu geras, vaikui kai keliausim bus 7 menesiai. is anksto aciu!

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 6
2010-01-31 22:44
Pries metus kelevom i Izraely,su maisto ivezimu ten labai griezta. Sunui buvo 10 menesiu,teta perspejo kad nieko negalesim jam paimt,i atskira kuprinyte jam susidejome maistely kad galetume neieskant ji rast, Bet paseniecei tik paklause paziurejo ir nieko nesake,paiskinom kad tai sunaus maistas,nors dokumentus tikrino ir lagaminus nerealei.
|
| |
|
|
2010-02-15 21:54
GAL KAS SKRYDO SU BALTIC GROUND SERVICES? WWW.BGSERVICES.LT
jeigu turit kazkokios informacijos apie sia bendrove prasau parasykit, nes pirma karta pati skrysiu o dar ir su kudikiu, labai pergyvenu...

|
| |
Mama.lt
|
Mama.lt
2010-02-19 20:57
labas tai juk cia aptarnavimo kompanija jie parduoda bilietus kitu avialiniju paprasiausia o skrisi tai su tom avialinijom kurios skrenda i ta sali, turetu ant bilietuku nurodyta buti
|
| |
|
|
2010-02-23 17:23
aisku... na nemaciau kokia skrysim

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 6 Diskusijose pasisake: 560
2010-05-13 13:33
sveikutės.Po savaitės mudvi su dukryte skrendam su "Ryanair" į Londoną.Kažkiek neramu,nes dar ji lėktuvu neskridus.Turiu tokį klausymą,nes versti seną puslapį nėra tiek laiko man,kiek galima ir ar iš viso galima mažiukei imti gėrimo į buteliuką,nes kylant ir leidžiantis lėktuvui duočiau arbatėlės atsigerti,kad ausyčių neskaudėtų.Ir ar galima kokios varškytės ar jogurto pasiimti į rankinį bagažą?Ir ar tokio amžiaus vaikas turi savo atskirą kėdę,ar visą kelionę būna mamai ant kelių?Ačiū.

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 4 Diskusijose pasisake: 79
2010-05-13 13:49
mes skridom su ryanair lektuvu,mergaite turejo sedet man ant keliu,manau cia iki 2metu taip kadangi vaikuciui nekainuoja bilietas,atsigert pasiemem pilna buteliuka o maisto neimem pavalgem pries kelione bet kiek maciau tai zmones valge sumustinius tai turbut galima pasimt maisto

|
| |
|
|
2010-05-13 14:27
nu kainuoja bilietas-70lt.netgi atgal gavosi musu bilietai,kad jai 70,o man68lt.Kur jau cia uz dyka kas skraidina?

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 4 Diskusijose pasisake: 79
2010-05-13 14:57
mes skridom pries 2men ryanair lektuvu uzsisakem bilieta internetu vaikam iki 2metu bilietas nekainuoja tik oro uosto mokestis

|
| |
|
|
2010-05-13 17:05
ciornyta 2010 05 13
mes skridom pries 2men ryanair lektuvu uzsisakem bilieta internetu vaikam iki 2metu bilietas nekainuoja tik oro uosto mokestis
Na tai vistiek gaunasi kaip ir bilietas,pastovi kaina 70lt.Mes irgi internetu perkam.

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 2 Diskusijose pasisake: 2565
2010-05-14 22:36
Alinga,mes pries metus skridom taip pat su RYANAR ,gerti galima imti kai talpoje ne daugiau nei 200ml,bet as emiau du buteliukus,viena 125,kita 200ml,juos oro uoste dedi i tam skirtus maiselius,niekas neprisikabino,o vaikas turi buti pas mama ar teti ant keliu,nes vieni jie (maziukai) turbut nesedi,negalima,nezinau.Nera ten labai patogu,mazai vietos,tai laime,jog skrydis tik dvi val tesiasi,Mes skridome velai vakare,mano pupa dar pries pakylant lektuvui uzsnaude,tai nebuvo jokio vargo.Va,atgal jau gryztant ji muistesi ,nes buvo popiete,bet as specialiai ta diena jos neguldziau pietu miego,tai visgi nuluzo ipusejus skrydziui,Man paciai tai nebuvo patogu,nes dvi val su vaiku ant ranku...

|
| |
|
|
2010-05-15 16:49
mamba 2010 05 14
Alinga,mes pries metus skridom taip pat su RYANAR ,gerti galima imti kai talpoje ne daugiau nei 200ml,bet as emiau du buteliukus,viena 125,kita 200ml,juos oro uoste dedi i tam skirtus maiselius,niekas neprisikabino,o vaikas turi buti pas mama ar teti ant keliu,nes vieni jie (maziukai) turbut nesedi,negalima,nezinau.Nera ten labai patogu,mazai vietos,tai laime,jog skrydis tik dvi val tesiasi,Mes skridome velai vakare,mano pupa dar pries pakylant lektuvui uzsnaude,tai nebuvo jokio vargo.Va,atgal jau gryztant ji muistesi ,nes buvo popiete,bet as specialiai ta diena jos neguldziau pietu miego,tai visgi nuluzo ipusejus skrydziui,Man paciai tai nebuvo patogu,nes dvi val su vaiku ant ranku...
tai va,kad skridus aš N kartų,bet va su ja pirmasis ir tiek neramu,kai ji tokia vienoj vietoj nepasėdinti,na gal užmigs,nes kaip tik bus jos pietų miego metas....bet atgalios tai keltis mums reikės gal 3val.nakties,nes lėktuvas jau 7val.kyla.Bet šiandien skaitau internete,kad vėl tas vulkanas nerimsta ir nuo sekmadienio žada britai dalį oro uostų uždaryti,tai gal dar mudvi ir neišskrisim

|
| |
|
Šiandien gimtadienius švenčia ( 151)
Paskutinės paieškos
vyro lytini organa, bella, Laktostazė, zoleles ir pastojimas, virtuves baldai, vistiena marinuoti, vistienos file tesloje, vistienos kotleukai su suriu, vistienos saslykai, vistienos suktinukia, vistu kepeneles, tiramisu pyragas, surio sriuba, slyvu pyragas option com ccnewsletter, vyriski batai, plikyti pyragai and 8 8 xor 2 3 a, receptai, patiekalai iš varškės, vaiku gimtadieniei, orchidejos priezura
|