|
|
Sukurtos temos: 4 Diskusijose pasisake: 34
2012-02-04 15:13
Sveikutės,
noriu jus pakalbinti apie tinklini marketingą ir darbą tinklinio marketingo kompanijose
Pabandykime suraįyti kokių 5 didžiausių arba geriausių tinklinio marketingo kompanijų pagal produktus, kokybę, ir žinoma uždarbio galimybes.
Taip pat malonu būtu jei atsirastu dirbančių toje srityje ir pasidalintų savo patirtimi, ir kas paskatino užsiimti šiuo perspektyviu verslu.
Labai laukiu visų diskutuojančių šia tema

|
| |
|
|
| |
|
|
2012-02-04 16:57
Na nejaugi nėra tokių kurios tuo užsiima?
tai gal atsiras tokių kurios norėtu tuo užsiimti na pabendraukim juk smagu kažką veikti kartu

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 4
2012-02-04 17:05
Labukas man buvo siulyta dirbti tokioje srityje,bet atsisakiau
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 65 Diskusijose pasisake: 10569
2012-02-05 00:35
Ejau pabandyti savaite laiko dirbti, ne ne ne .
Pirmiausia del to, kad as zmogus kuri jei zinau,kad preke bloga negaliu sakyti ,kad ji gera, man neapsivercia liezuvis ,tikriausiai cia ir buvo man pats didziausias minusas.
Tiksliau tai buvo ne prekes pasiula, o paslaugos, neminesiu kompanijos pavadinimo ir paslaugu ,bet ji stipri LT.
Antras dalykas zmones nepasitiki visiskai ir labai mazai aplamai zinoma apie marketinga.Zinoma cia minusu del nepasitikejimo pridejo sukciai telefoniniai.
Trecia uzlenkta del sutarciu sudarymo skaiciumi tikrai yra skaiciai per dideli, bent jau pradedantiesiems turetu buti per pus maziau.
Ketvirta darbas tikrai sunkus, reikalaujantis kantrybes,optimizmo, iskalbingumo,atkaklumo,naglumo ir t.t.
As pati labai megstu bendrauti ir galvojau ,kad man bus lengva ,bet man koja pakiso paslauga kuri tikrai neatitinka tokios kokybes apie kuria reikalavo kalbeti, viskas tobula visi kiti sss , cia turi dirbti kam visiskai dzin ar zmogui gera paslauga ikis nori jis ar ne ar gera, va tokiems tik pirmyn.

|
| |
|
|
2012-02-05 00:45
Tiesa as kalbejau apie telemarketinga, bet cia gan panasu turi parduoti preke tik kalbant ne telefonu.Ir dazniausiai pradedi nuo savu zmoniu rato, jei preke gera tai smagu,bet jei atvirksciai...

|
| |
|
|
2012-02-05 11:35
Romule o kodėl atsisakei?

|
| |
|
|
2012-02-05 11:39
Labai smagu, kad įsijungei į diskusija O jei prekės būtų kasdienio naudojimo ir perkamos kas diena gal tau būtų įdomu ?
aš pati jau 3 metai dirbu tinklinio marketingo srityse žinoma po daugelio ieškojimų pasirinkau kompanijas kurios siūlo gerus produktus ir gerą marketingo planą o šiuo metu bus jau du mėnesiai Vasario 16d kai atradau dar vieną kompanija Lietuvių kuri pranoksta mano lūkesčius matau joje labai didelias perspektyvas ir manau kad metų bėgyje turėsiu iš to labai geras pajamas. Labai džiaugiuosi atradusi šia kompanija ir norėčiau pasidalinti su jusmis jei jūs žinoma norėtumėt apie ją sužinoti

|
| |
|
|
2012-02-05 15:36
mamytenojaus o kirk pati jau laiko dirbi?ir patinka?bet ei kasdieninio naudojimo zmogus gali prekybos centruose ar dar kur
|
| |
|
|
2012-02-05 16:50
Tai va aš dirbu ne tik su šia kompanija :
http://family-oriented.lt/r/zivileserva@yahoo.com
su šia dirbu nelabai seniai kaip jau minėjau bus tik 2 mėnesiukai bet susidomėjimas didžiulis ir pasakysiu kodėl, taip čia yra kasdienio naudojimo prekės tačiau vienas iš patogumu kad gali ilgiau pamastyti prieš nusprezdamas ką nusipirkti atsidaryti šaldytuvą ar spintelę ir pažiūrėti ar tikrai to reikia , kitas pliusas niekada neišleisi pinigų kvailoms akcijoms kuriu prekybos centruose apstu ir išleidžiame kruvas pinigu nereikalingiems dalykas, o vein todėl kad akcija taip pat pristato į namus, o tai ir užsiemusiai ir neužsiėmusiai labai patogu, o pats didžiausias pliusas kad yra uždarbio galimybė ir dar tau moka procentus nuo tavo pačios apsipirkimu kuris prekybos tinklas tą siūlo, ogi nei vienas tai kodėl mes turėtume apsipirkinėti ten kur negauname jokios naudos iš savo pirkimų, jei yra galimybė gauti naudą

|
| |
|
|
2012-02-05 17:04
O dėl patikimo tai patinka labai, nes tai neribotos galimybes, laiko taupymas begalinė motyvacija, kursai ivairios keliones kurias galima uzsidirbti ir keliauti nemokamai, be to mokymas ir mokymasis bendraminciai ir plačiai mąstantys žmonės, manau tai nuostabios galimybės tik Lietuviai per daug savimi nepasitikinti tauta kad atrastų ir pamatytu šias neribotas perspektyvas bet laikui einant atsiranda jau savimi pasitikinčiu ir tuo besidominčiu žmonių ir manau kad tai nuostabu, nes tobulumui ribų nėra argi ne taip ?

|
| |
|
|
2012-02-05 17:45
man dar eik pasidometi,nes nelabai suprantu per kur vyksta tas pardavimas ir reklamavimas
|
| |
|
|
2012-02-05 17:49
Jums čia nereikia nieko pardavinėti, čia kasdienio vartojimo prekės naudojates patogumu pati gaunate už tai nuolaidas, kviečiate savo draugus ir pažystamus registruotis per jūsų nuoroda ir t.t na asmeniškai galėtume pabendrauti nes po to moderatorės supyks

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 1
2012-02-05 20:12
Sveikos,
Teko dirbti ne vienoje tinklinio marketingo srityje, kol kas geriausios salygos su MARY KAY, tai puiki kompanija moterims, kurios siekia suderinti karjers su seima, taip pat saunios dovanos, puikios koleges ir geras marketingo planas.
|
| |
|
|
2012-02-05 20:45
Sveiki dekui kad pasisakėte bet nesakykite kad salygos pačios geriausios nes visada atsiras kompanijų kuriose salygos bus geresnės kompanija nebloga tačiau tikrai yra geresnių marketingo planų nieko prieš tą kompanija tikrai neturiu tik diskutuoju ir notiu išjudinti kitas kad sudaryti sąrašiuka geriausiu kompanijų

|
| |
|
|
2012-02-06 10:54
Na merginos pasidalinkit patirtimi kas kokioj kompanijoj dirbote, o gal dar ir iki šiandien dirbate.

|
| |
|
|
2012-02-06 11:04
Dirbti bet kokiame marketingia turi isbandyti. Daug moteru galvoja o liuks kimbu ir po keletos men pasako ne neman.
Manau todel,kad ir sekmes dalykas del pritraukimo zmoniu.
As isbandziau ,zinau,kad ne man . Bet moterims kurios nors kiek susidomi siulyciau ismeginti, na o gal jusu varikliukas
Nepabandes nezinosi

|
| |
|
|
2012-02-06 11:39
Matote kas yra tinkliniame marketinge reikia nuolat tobulėti ir visų pirma kad sektūsų reikia pakeisti požiūri į daugelį dalykų ir norėti pasikeisti norėti padėti kitiems ir kažko siekti nuolat gilintis į tai ką darai. Tarkim viena iš mano kompanijų su kuria dirbu, tai Lietuvių kompanija. Jei kažkas nutartu su ja rimtai dirbti nemanau kad būtų tokių kuriems nesisektu ir pasakysiu kodėl, todėl kad tai kasdienio vartojimo prekės juk kiekviena iš mūsų skubame į parduotuve apsipirkti gaištame brangų savo laiką, o čia sėdint bet kur kur tik yra prieiga prie interneto galime užsisakyti kasdienio vartojimo produktus, gauti procentą nuo savo pirkimų ir dar gauti procentą jei kažkam rekomenduojame parduotuve ir žmogus joje pradeda karjera ar tiesiog tampa vartotoju. Gerai yra tas kad nereikia nieko siūlyti ar įkalbinėti.

|
| |
|
|
2012-02-06 13:38
Tai reikia siulyti jei nori papildomu procentu nepasiules zmones neprisijunks ir procentu neturi

|
| |
|
|
2012-02-06 15:25
nebutina siulyti susikuri puslapiuka ir ji reklamuoji per ji zmones patys tave susiranda cia tik tavo fantazija kaip pateiksi savo nuoroda per kuria galima registruotis kitiems žmonės aš pradžioje pakviečiau savo draugus ir pažystamus iš jų didelė dalis prisijungė, kai apsipirkau pati ir pamačiau kad tikrai verta pradėjau intensyviai dirbti susikuriau "bloga' ir dabar mano grupeje per 80 zmoniu ir tai tik nepilnai per du menesiu cia kasdienes prekes viskas visai kitaip o ir patogumas didelis man labai patinka nes joks kitas prekybos centras man negrazintu nuo 4 iki 9% nuo mano pačios pirkimų o visa kita tai jau tiems kas nori dirbti ir uždirbti čia galite fimuka pasižiūrėti apie šia parduotuve :http://www.youtube.com/watch?v=7JdQAj4Nqw4&feature=related
o cia apie uždarbį: http://www.youtube.com/watch?v=mG8jgE7kSGU&feature=related
o jei kam bus idomu papasakosiu daugiau tik diskutuokite ir rašykite

|
| |
|
|
2012-02-06 17:45
Reklama taip pat yra pasiula marketingas ir yra ,kad reikia vienokiais budais ar kitokiais ieskoti klijantu , reklama, forumas, draugai,pazystami ,bloga's ,skelbimai,skambuciai ir t.t.

|
| |