Troškintos vištienos kepenėlės su ryžių garnyru
Autorius: raminciukas
Jums reikės
600 gramai
Vištienos kepenėlės
 
200 gramai
Ryžiai
 
1 vienetas
Svogūnas
 
500 mililitrai
Vanduo ryžiams virti
 
10 gramai
Druska ir pipirai
 
5 šaukštai
Pomidorų padažas
 
3 šaukštai
Grietinė
 
50 mililitrai
Aliejus kepimui
 
1 vienetai
Aitriosios paprikos
 

Paruošimas

1. Kepenėles nuplauname po šaltu vandeniu, supjaustome maždaug 1,5 cm dydžio gabalėliais, pabarstome prieskoniais (maltais pipirais ir druska) ir kepame įkaitintame aliejuje keptuvėje apie 15 minučių. Prieš iškepant pilame pomidorų padažą ir grietinę ir troškiname apie 5 minutes kaskart pamaišant.
2. Ryžius išvirti taip, kad būtų birūs. Iš paprikų pašalinti sėklas ir supjaustyti mažais kubeliais. Svogūnus nulupti ir taip pat pjaustyti kubeliais. Paprikas ir svogūnus pakepinam įkaitintam aliejuje ir sumaišome su virtais ryžiais. Pastaba: Jeigu kažkas iš ragautojų nemėgsta svogūnų ar paprikų, galima patiekti juos atskirai nuo ryžių. Taip pat, jeigu nemėgstate aštriai, galima aitriasias paprikas pakeisti saldžiosiomis.
Skanaus :)
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 

Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Giedrė

 

Draugai:

Paskolos, Kaip suvilioti vyrą?, Dieta, Kvepalai