Vafliai su obuoliais
Vafliai su obuoliais
Autorius: Emilija
Jums reikės
0.5
obuolio
 
75 ml
obuolių sulčių
 
75 g
neriebios varškės
 
pagal nuožiūrą
miltai
 
1 stiklinė
medaus
 
1
kiaušinis
 
40 g
sviesto
 

Paruošimas

Sviestą išsukti su medumi. Baltymą atskirti nuo trynio. Trynį ir varškę sumaišyti su sviesto mase.

Dėti miltų ir sulčių pilti tiek, kad gautųsi tystanti tešla.

Sutarkuoti obuolį ir sudėti į tešlą.

Išplakti baltymą iki standžių putų ir atsargiai išmaišyti su tešla.

Vaflius kepti vaflinėje.

 

Priklausomai nuo sezono galima dėti ir kitus vaisius ar uogas, taip pat galima pridėti riešutų.

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 

Šiandien gimtadienius švenčia (125)
Andrėja

 

Draugai:

Paskolos, Kaip suvilioti vyrą?, Dieta, Kvepalai