Virtuvė > Patarimai > Kaip teisingai užvirti...
 

Kaip teisingai užvirti arbatą?


2014 04 29 | Autorius: Mama.lt
 

Kaip teisingai užvirti arbatą?

Arbata – tai vienas seniausių gėrimų, kuriuos atrado žmogus. Vienu metu arbata ir gydo, ir žvalina, sušildo esant šaltam orui ir saugo nuo slogos, pakelia gyvybinį tonusą ir parūpina taip reikiamos energijos. Užplikydami arbatą, mes dažnai pamirštame apie tai, kad šis gėrimas – labai delikatus, o kad mėgautis arbatos skoniu, ją reikia tinkamai užvirinti.

Štai keletą patarimų, kaip teisingai užplikyti arbatą:


 
Taip pat skaitykite
Sveikos mitybos specialistų sudarytų maisto piramidžių pagrindą sudaro grūdinės kultūros ir iš jų pagaminti produktai. 

Mokėjimas išvirti sultinį - svarbus kulinarinis įgūdis. Sultinį galima panaudoti labai plačiai: patiekti prie pyragėlių ar kibinų,...

Kava – neatsiejamas kiekvieno ryto palydovas, tačiau ne tik. Šį, kūną atgaivinantį bei energijos ir žvalumo suteikiantį...

Kas lėmė tokį stulbinantį lauko kepsninių populiarumo šuolį? Pažvelkime, kas paskatino lauko grilinių populiarumo augimą Lietuvoje...

Rašyti komentarą

 
 
 
 

 
Šiandien gimtadienius švenčia (295)
dominykas ivoska